Lifehacks
パン粉に包まれた原石をかじると、美しいものが現れた。周りの見てくれよりも詰まっています。
チーズバーガーとオニオンリングを合体させると!
材料(4個分):
- 赤玉ねぎ 1個 白玉ねぎでも
- 挽き肉 100 g
- 塩胡椒
- オレガノ 小さじ1
- チーズ 50 g
- 乾いたパン もしくはパン粉
- 卵 2個
- 小麦粉
- 油
作り方:
- 玉ねぎを真ん中を水平に切り、上下それぞれ一番外側2枚を残し、残りはみじん切りにします。
- ボウルにみじん切りにした玉ねぎ、挽き肉、塩胡椒、オレガノを入れてよく混ぜ、4つのオニオンリングに詰めます。
- チーズを4つに切り分け、一つずつ詰めた肉の上に載せます。
- 乾いたパンをおろすかパン粉を用意します。
- 肉の詰まったリングを小麦粉、溶き卵、パン粉につけます。
- 油で揚げて出来上がりです。
If onion rings are your weakness, they certainly do not get better than this. If you dare to take it one step further, add a bit of ketchup to a hamburger bun, place the onion ring inside, and ta-da! It’s a cheeseburger like you’ve never seen before. And no worries, there is always room on the plate for a bit of salad. 😉 Enjoy!
